Garrett PD6500i metaaldetectiepoort

De Garrett PD6500i is een geavanceerde metaaldetectiepoort van het betrouwbare Amerikaanse merk Garrett dat al sinds 1984 ervaring heeft met het bouwen van detectiepoorten. Deze doorloop metaaldetector wordt wereldwijd in diverse luchthavens gebruikt en beschikt over alle keurmerken die nodig zijn voor gebruik in overheidsgebouwen, luchthavens en meer.

Sneller dan de meeste andere metaaldetectiepoorten

Het verschil tussen de Garrett PD6500i en andere detectiepoorten is dat de PD6500i over meer detectiezones beschikt dan de meeste andere poorten. Hoeveel te meer detectiezones, hoeveel te beter en sneller het detecteren verloopt.

Doorloop en wacht lichten

Vooraleer de bezoeker door de poort gaat zal er worden aangegeven of men moet wachten of mag doorlopen. Dit gebeurt doormiddel van een rode hand of het groene “ga door” symbool.

Metaaldetectorpoort doorloop lichten

Geeft de positie van gedetecteerde objecten aan

Als er een metalen object wordt gedetecteerd, dan geven de diverse in de wanden aangebrachte LED-verlichting aan op welke hoogte het metalen voorwerp zich bevindt. Heeft de persoon bijvoorbeeld een mes in zijn broekzak zitten, dan zullen de LEDs ter hoogte van de broekzakken oplichten.

In volume aanpasbaar alarm

Het alarm is eenvoudig in het gewenste volume in te stellen.

Bepaalde voorwerpen niet detecteren

Het is mogelijk om voorwerpen zoals sleutels, muntgeld etc. uit te sluiten van het detectieproces zodat er niets wordt aangegeven als zo’n voorwerp wordt gedetecteerd.

Telsysteem

Het ingebouwde telsysteem telt elke persoon die de detectiepoort is doorgegaan. Het aantal personen er gepasseerd is en het percentage dat er iets gedetecteerd is kan je op het ingewerkte lcd scherm aflezen.

Detectiepoort Garrett display

Intern geheugen

Door het geheugen waarover de poort beschikt, zullen de instellingen altijd bijgehouden worden, zelfs als de poort niet is aangesloten op het stroomnet.

Selecteerbare frequentie

Als er meer dan één metaaldetectiepoort in de omgeving gebruikt wordt dan kunnen deze op elkaar reageren en voor storing zorgen. Met de Garrett PD6500i kan je uit verschillende frequenties kiezen om storing van andere toestellen te voorkomen.

Snel en gemakkelijk te monteren

Het apparaat bestaat uit maar vier onderdelen die je met 8 schroeven en 3 connectors aan elkaar bevestigd. Montage is dus zo gebeurt en daarom is deze metaaldetectiepoort ook uitermate geschikt voor gebruik op evenementen waar het toestel niet permanent moet opgesteld staan.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Deze Garrett PD6500i kan ook buiten gebruikt worden maar hij is niet compleet waterdicht. Bescherming tegen de regen zoals een afdak of een tent is dus wel nodig voor buiten.

Specificaties:

 • 33 detectiezones
 • 20 standaard programma’s
 • doorloop en wacht lichten
 • audio en visueel alarm
 • weerbestendig (P55)
 • keuze uit verschillende frequenties zodat het mogelijk is om meerdere poorten in de buurt te gebruiken
 • gewicht:64 kg
 • transport gewicht: 74 kg
 • doorloop afmeting: LxBxH 203 x 76 x 58 cm
 • buitenkant afmeting: LxBxH 221 x 90 x 58 cm
 • transport afmeting: LxBxH 232 x 90 x 16 cm
 • spanning 100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 45 watt
 • kan gebruikt worden tot -20°C temperaturen