Garrett Pro Pointer AT

GraadProfessioneel
TypeOveral + waterdicht
Beoordeling9.5/10
Garrett Pro Pointer AT

Specificaties

Waterdicht Ja , tot 6 meter diep
Spatwaterdicht Ja
Zoekfrequentie 11,5 kHz
Detectiesignaal Audio/Vibratie
Programma's nvt.
Gevoeligheid nvt.
LED verlichting Ja
Batterij 9 Volt
batterijlevensduur +/- 30 uur
Gewicht 0,2 kg
Anti-verlies alarm Ja

Voordelen

  • Waterdicht tot 6 meter
  • Audio/Vibratie
  • LED verlichting

Nadelen

  • Geen

Beoordeling

  • Specificaties 9
  • Gebruiksvriendelijkheid 10
  • Kwaliteit 10
  • Prijs 9
Algemene rating9.5/10

De Garrett Pro Pointer AT is één van de beste, zo niet, de beste pinponter die je kan kopen. Zoals je kan lezen op de pinpointer kopen pagina, hebben we de Pro Pointer AT als beste pinpointer opgegeven. Het is een pinpointer die doet wat hij moet doen, namelijk de exacte plaats bepalen van ijzerhoudende voorwerpen die je hebt gedetecteerd met je metaaldetector. Door zijn zéér goede bouwkwaliteit zal je er jaren en jaren plezier aan hebben en op de koop toe, is hij nog waterdicht ook.

Kenmerken

De Pro-pointer AT kan overal gebruikt worden, hij is zelfs volledig waterdicht tot 6 meter diep. Het signaal bij detectie kan in audiotonen of in vibratie ingesteld worden. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om de vibratie te gebruiken. Deze pinpointer beschikt ook over LED verlichting zodat je kan zoeken wanneer het te donker wordt. Als je hem verliest, dan gaat er een alarmsignaal af.

Garrett At Pro specificaties

Het is altijd het best om met een pinpointer te zoeken dan zonder. Je kan meer nauwkeurig de plaats bepalen met een losse pinpointer, dan met een metaaldetector. Daardoor kan je wel wat tijd besparen en time is money. Zonder een pinpointer is de kans groter dat je te grote gaten zal graven, wat tijd en moeite kost.

De Pro-pointer AT werkt op een frequentie van 11,5 kHz. Hij kan gebruikt worden in temperaturen van -20° tot wel 54° Celsius, eigenlijk in elke weersconditie, zelfs in de regen aangezien hij waterdicht is.

Garrett Pro Pointer AT vs Garrett Pro-pointer II

De Garrett Pro-pointer AT is een recentere en verbeterde versie van de Pro-pointer II.

De Garrett Pro-pointer AT is volledig waterdicht en mag tot 6 meter diep onderwater gebruikt worden. De Pro-pointer II is spatwaterdicht en mag niet onderwater gedompeld worden, wel onder een kraan om af te spoelen en in de regen mag je hem ook gebruiken.

Garrett Pro Pointer AT video