Garrett metaaldetectors

Garrett metaaldetectors

Garrett metaaldetectors worden door velen beschouwd als één van de beste merken in de sector en zijn daardoor ook over heel de wereld bekend. De kans is groot dat je ooit met een Garrett bent begonnen of misschien nog altijd met één zoekt. Met een Garrett metaaldetector haal je gegarandeerd leuke vondsten uit de grond tijdens een zoektocht.

In hun uitgebreid gamma zal iedereen iets naar zijn zin kunnen vinden.

Alle Garrett metaaldetectors op Metaaldetectorinfo

Garrett Ace Apex

Garrett Ace Apex metaaldetector

Garrett AT Max

Garrett AT Max metaaldetector

Garrett AT Pro

Garrett AT Pro metaaldetector

Garrett Ace 200i

Garrett Ace 200i metaaldetector

Garrett Ace 250

Garrett Ace 250 metaaldetector

Garrett Ace 300i

Garrett Ace 300i metaaldetector

Garrett Ace 400i

Garrett Ace 400i metaaldetector

Garrett AT Gold

Garrett AT Gold metaaldetector

Garrett Seahunter Mark II

Garrett Seahunter Mark II onderwater metaaldetector

Garrett Pinpointers

Garrett Pro Pointer AT

Garrett Pro Pointer AT

Garrett Pro-pointer II

Garrett Pro-pointer II

Geschiedenis Garrett metaaldetectors

Charles Garrett, een man met een achtergrond in de elektronica is in 1964 begonnen met het Garrett metaaldetectors merk omdat hij voorheen metaaldetectors moest huren en er niet tevreden over was. In zijn garage is hij dan zelf begonnen met het ontwerpen van betere metaaldetectors die wel aan zijn vereisten voldeden.

1 april 1964 bracht hij zijn éérste Garrett metaaldetector op de markt, de dual searchcoil Hunter.

Sindsdien is Garrett metaaldetectors van een klein bedrijfje dat ontstaan is in een garage uitgegroeid tot wat het nu is, een groot merk dat bij elke metaaldetector liefhebber bekend is.

Buiten metaaldetectors voor de hobby fabriceert Garrett ook metaaldetectiepoorten en handscanners voor de beveiligingssector.

Garrett Ace

De bekendste toestellen van hun waarvan de meeste die in het wereldje zitten al wel gehoord hebben zijn de Garrett Ace metaaldetectors. Een serie voor beginners, met de meest recente en de beste, de Garrett Ace Apex die ook de meer ervaren zoeker zeker zal weten te appreciëren. Laatstgenoemde beschikt als enige Garrett over Multi-flex multi-frequentie waarmee je op verschillende zoekfrequenties kan zoeken, zowel afzonderlijk als tegelijk. Hierdoor is het een uitstekende metaaldetector voor zowel op het land en zelfs op het natte strand te zoeken.

Garrett metaaldetectors reviews en beoordeling

Over het algemeen heeft geen elke Garrett detector een aanbeveling nodig want hun reputatie spreekt voor zich. Als je een Garrett metaaldetector koopt, dan heb je sowieso een betrouwbaar toestel waarmee je veel plezier zal beleven en waar voor je geld krijgt. Het zijn functionele toestellen die doen wat ze moeten doen zonder veel complexe overbodige functies die de meeste mensen toch niet gebruiken. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk in gebruik en geschikt voor jong en oud.

Alhoewel er verschillende Garrett metaaldetectors bestaan, kan het moeilijk zijn om te weten welk juist bij jou past. Hier op deze website proberen we alle Garrett toestellen te beoordelen om jou te helpen beslissen bij een keus te maken. Klik bovenaan deze pagina op de metaaldetector waar je meer informatie over wilt en kom er alles over te weten.