Minelab metaaldetectors

Minelab metaaldetectors

Eén van de bekendste merken in de sector is Minelab, geliefd bij vele enthousiaste schattenzoekers over de hele wereld. Minelab metaaldetectors blinken uit door hun uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak, daardoor zijn velen verliefd geworden op een detector van het merk.

Minelab metaaldetectors zijn ontwikkeld met de beste technologie, de research & development afdeling beschikt over een team van 50 ingenieurs die instaan voor het ontwikkelen van veel van de beste metaaldetectors die er bestaan.

Minelab heeft verdelers verspreid over heel de wereld die mensen zoals jou en ik voorzien van datgene waarnaar we opzoek zijn. Een metaaldetector die bij ons past en die ons zal helpen bij het vinden van voorwerpen, schatten en geschiedenis.

Alle Minelab metaaldetectors op Metaaldetectorinfo

Minelab Manticore

Minelab Manticore

Minelab Equinox 900

Minelab Equinox 900

Minelab CTX 3030

Minelab CTX 3030 metaaldetector

Minelab Equinox 800

Minelab Equinox 800 metaaldetector

Minelab Equinox 700

Minelab Equinox 700

Minelab Equinox 600

Minelab Equinox 600 metaaldetector

Minelab X-TERRA PRO

Minelab X-TERRA PRO

Minelab Excalibur II

Minelab Excalibur II metaaldetector

Minelab Pinpointers

Minelab PRO-FIND 35

Minelab PRO-FIND 35 pinpointer

Minelab metaaldetectors geschiedenis

Adelaide Australië 1985, Minelab is onstaan en brengt zijn éérste metaaldetector op de markt waarvan er in de 2 jaren nadien meer dan 8000 exemlaren van zijn verkocht.

In het begin maakte Minelab metaaldetectors die geoptimaliseerd waren voor de Australische grond en voor het zoeken naar goudnuggets die je in Australië kan vinden. Dit omdat ze in de jaren 80 toen één van de grootste Australische goudklompen ooit hadden gevonden en velen daardoor ook naar dat kostbare goedje wilden zoeken. Metaaldetectors moesten worden ingevoerd uit Amerika en waren ook minder geschikt voor de Australische grondsoort en het zoeken naar goudnuggets.

Naarmate de jaren verstreken bleef Minelab innoveren en bracht de ene na de andere metaaldetector uit met de nieuwste snufjes die nog niet eerder op een metaaldetector beschikbaar waren. Ook kwam er een Minelab vestiging bij in Ierland en de Verenigde Staten.

September 2022 heeft Minelab de Minelab Manticore metaaldetector aangekondigd, volgens hun eigen woorden de beste metaaldetector die ze tot nu toe gemaakt hebben.

Begin december 2022 heeft Minelab twee nieuwe metaaldetectors aangekondigd, de Equinox 700 en de Minelab Equinox 900.

In April 2023 is de Minelab X-TERRA PRO aangekondigd, een goedkope metaaldetector die 4 zoekfrequenties heeft waar je mee kan zoeken en tot 5 meter diep waterdicht is.

Minelab metaaldetectors reviews en beoordeling

We proberen op deze website zo veel mogelijk Minelab metaaldetectors te reviewen en beoordelen op basis van objectieve criteria en ervaringen van gebruikers. Nu, met een Minelab zal je nooit geen slechte aankoop doen omdat dit één voor één top detectors zijn maar ervaring speelt ook een rol. Bv. een beginner zonder ervaring koopt als éérste toestel best een niet al te complex toestel om mee te starten. Zo vind je hier nog wel wat criteria waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een metaaldetector om te vermijden dat je een miskoop doet,

Klik bovenaan deze pagina op de Minelab metaaldetector waarover je alles te weten wilt komen. Hier vind je ook alle specificaties, plus- en minpunten die jou kunnen helpen bij het informatie inwinnen voor het kopen van een Minelab metaaldetector.