Nokta Makro metaaldetectors

Nokta | Makro metaaldetectors

Een relatief nieuw merk is Nokta Makro, een bedrijf dat in Turkije is gesitueerd. Ondertussen zijn ze ook een bekende speler geworden op de Europese en Amerikaanse metaaldetectors markt. Zij streven naar het ontwerpen en maken van kwalitatieve en betrouwbare metaaldetectors aan aantrekkelijke prijzen maar die daardoor zeker niet moeten onderdoen voor andere en dikwijls duurdere merken.

Zij bieden degelijke toestellen met goede specificaties aan om te kunnen concurreren met de grootste metaaldetector merken ter wereld. Persoonlijk denk ik dat we nog veel van Nokta Makro gaan horen.

Alle Nokta Makro metaaldetectors op Metaaldetectorinfo

Nokta Makro Legend

Nokta Makro Legend

Nokta Double Score

Nokta Double Score

Nokta Score

Nokta Score

Nokta Makro Anfibio Multi

Nokta Makro Anfibio Multi metaaldetector

Nokta Simplex ULTRA

Nokta Simplex ULTRA

Nokta Simplex BT

Nokta Simplex BT

Nokta Simplex LITE

Nokta Simplex LITE

Makro Multi Kruzer

Makro Multi Kruzer metaaldetector

Nokta Makro Simplex +

Nokta Makro Simplex + metaaldetector

Makro Racer 2

Makro Racer 2

Nokta 1st Swing

Nokta 1st Swing

Nokta Makro Midi Hoard

Nokta Makro Midi Hoard metaaldetector

Nokta Makro Mini Hoard

Nokta Makro Mini Hoard metaaldetector

Nokta Detectors is in Istanbul Turkije opgericht in 2001 met als doel één van de grootste metaaldetector merken ter wereld te worden. Dit deden ze doormiddel van hen te richten op innovatie, prestatie en klantenservice. Om hun doel te halen hebben ze hun research en development team in 2011 uitgebreid en grote investeringen gedaan voor het ontwikkelen van nieuwe metaaldetector technologieën. In 2014 hebben ze het Makro Detectors merk overgenomen om hun positie op de markt te kunnen versterken.

De dag van vandaag exporteren ze Nokta Makro metaaldetectors naar meer dan 150 landen.
Ze investeren een groot deel van hun omzet in research & development activiteiten waardoor ze blijven groeien. Ze beschikken over alle nodige expertise, technologie, en faciliteiten om hun merk nog sterker te maken.

Tevreden klanten is de grootste motivatie van het Nokta Makro bedrijf. Ze bieden producten aan in verschillende prijscategorieën die gemaakt zijn door éérst te luisteren wat metaaldetectoristen juist willen om zo tot de ultieme metaaldetector te komen.

Nokta Makro metaaldetectors reviews en beoordeling

Als je meer informatie wilt over een Nokta Makro metaaldetector, dan ben je hier op het juiste adres. Of als je alles wilt weten over hun kwalitatieve doch goedkope metaaldetector, lees dan de Nokta Makro Simplex + review.

Hun top model is de Nokta Makro The Legend die eind 2021 op de markt is gekomen. Het is een veelzijdig apparaat met uitstekende bouwkwaliteit en levert sublieme prestaties, en dit voor een prijs die lager is dan van vergelijkbare toestellen van andere metaaldetector merken.

Nokta Makro metaaldetectors beoordelingen vind je door te klikken op de metaaldetector waar je meer info over wilt.

Ook proberen we alle nieuwtjes over Nokta Makro metaaldetectors en anderen op te volgen en als er nieuws is, dan zal je er hier alles over kunnen vinden.