Quest metaaldetectors

Quest metaaldetectors
Quest is een metaaldetector producent opgericht door liefhebbers zoals jou en ik, geïnteresseerden in het schatzoeken, muntzoeken etc. Hun metaaldetectors en accessoires zijn ondertussen ook een vaste waarde in de detector scene geworden. Wat direct aan een Quest metaaldetector opvalt is dat ze een mooi modern design hebben waarvan je direct kunt afleiden dat het een Quest betreft. Naast hun Amerikaanse afdeling hebben ze ook een Europese afdeling die in Nederland gesitueerd is. Quest zet zich ook in voor de communitie door elk jaar verschillende metaaldetectie evenementen te sponsoren en probeert zo ook meer mensen aan te moedigen om met deze ontzettend leuke metaaldetector hobby te beginnen.

Alle Quest metaaldetectors op Metaaldetectorinfo

Quest V80

Quest V80

Quest Q60

Quest Q60 metaaldetector

Quest Q35

Quest Q35

Quest Q30

Quest Q30 metaaldetector

Quest X10 Pro

Quest X10 Pro metaaldetector

Quest X10

Quest X10 metaaldetector

Quest X5

Quest X5 metaaldetector

Quest Pro

Quest Pro metaaldetector

Quest Q40

Quest Q40 metaaldetector

Quest Q20

Quest Q20 metaaldetector

Quest Pinpointers

Quest Xpointer Max

Quest Xpointer Max

Quest metaaldetectors geschiedenis

Quest metaaldetectors is éérst begonnen als Deteknix, maar heeft door een verloren rechtszaak van naam moeten veranderen. Deteknix begon in 2007 eerst als fabrikant van detectors voor de veiligheidssector en begon 2 jaar later met het produceren en verkopen van metaaldetectors.

Na de rechtszaak gingen ze verder onder de naam: Quest metaaldetectors.

Assortiment

Alle Quest metaaldetectors zijn heel eenvoudig in gebruik en te bedienen, de meeste zijn zelfs ook geschikt voor kleine kinderen.

Hun gamma van 2023 omvat de:

Ook verkopen ze diverse pinpointers waarvan hun laatste nieuwe de beste is, de Xpointer Max. Deze heeft een heel handig schermpje waar je alle instellingen etc. op kan aflezen.

Quest metaaldetectors reviews en beoordeling

Ons doel is om alle lezers op één plaats van informatie te voorzien waarnaar zij op zoek zijn. Metaaldetector informatie en reviews, als ook gedetailleerde specificatielijsten, negatieve en positieve beoordelingen.

Wil je een Quest metaaldetector kopen? Doe dan éérst wat informatie op door bovenaan deze pagina een metaaldetector te selecteren waar je meer informatie over wenst.