Garrett Ace Apex kopen. Wanneer te koop?

Garrett is eindelijk begonnen met het leveren van de Garrett Ace Apex aan de verdelers in Europa. Momenteel komt hij mondjesmaat binnen en is hij hier te koop.
Wil je alles te weten komen over deze nieuwe metaaldetector, lees dan ons Garrett Ace Apex artikel.

De Garrett Ace Apex komt er bijna aan! Deze semi-professionele metaaldetector is voor beginnende zoekers maar ook voor diegene die al over ervaring beschikken.

Van de foto’s en filmpjes die je ervan kan zien ziet hij er wel strak uit!

In sommige landen is de Garrett Ace Apex al sinds mei of begin Juni op de markt maar hier is hij momenteel nog niet beschikbaar. Waarschijnlijk komt dit door het Coronavirus of volgens sommige roddels wilde Garrett éérst de kat uit de boom kijken om te zien met wat andere metaaldetectorfabrikanten op de markt gingen komen zodat Garrett de Apex nog wat kon bijsturen indien nodig.

Waarschijnlijk zal de Garrett Ace Apex ergens einde juli, augustus of september in Nederland en Belgie verkrijgbaar zijn.

Garrett Ace Apex Prijs

Waarschijnlijk zal de prijs van de Garrett Ace Apex iets van een 520 euro bedragen, wat voor dit type metaaldetector met zijn functionaliteiten een correcte prijs is. Het is een metaaldetector van het midden-segment die over multi-frequentie technologie beschikt wat normaal alleen de duurste metaaldetectors hebben (en dan nog niet allemaal).

Wat we al weten

  • Multi-frequentie technologie
  • Nieuwe zoekspoel
  • Z-Lynk technologie
  • Oplaadbare Li-ion batterij
  • Frequentiewisselaar
  • 6 zoekstanden
Garrett Ace Apex zoekspoel

Plaats een reactie