Get Ready! Voor misschien een nieuwe XP metaaldetector?

Op YouTube is er een nieuwe teaser video verschenen van XP metaaldetectors. In deze korte video met als titel Get Ready is er een man te zien die ergens op een heuvel aan het zoeken is met zijn metaaldetector. De video wordt afgesloten met GET READY en als je op de hoogte wilt gehouden worden van wat er aan gaat komen, dan moet je je inschrijven op XP’s nieuwsbrief.

De XP Deus 2 is aangekondigd, lees hier wat we er al over weten en hier wanneer hij te koop zal zijn.

Geruchten

Er zijn al een tijdje geruchten in de wandelgangen te horen over dat XP een nieuwe metaaldetector gaat uitbrengen en dit misschien nog deze herfst in Oktober of November.

Nu dat deze video is uitgekomen doet nog meer vermoeden dat die geruchten wel is waarheid kunnen worden.

Wat zou het kunnen zijn?

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo zou het een simultane multi-frequentie metaaldetector kunnen zijn die op verschillende frequenties tegelijk kan zoeken, een opvolger en verbeterde versie van de XP Deus. Of misschien wel een pulse inductie metaaldetector voor goud prospectie, of nog beter, een pulse inductie die ook goed kan discrimineren en licht van gewicht is voor op land te zoeken. Of misschien zal XP wel met een goedkopere metaaldetector aankomen die meer gericht is op beginners? Wie zal het zeggen…

Als de metaaldetector van op de video het nieuwe toestel zou zijn, dan is het in elk geval een lichtgewicht zoals we van Xp gewend zijn.

Spannende tijden

Het zijn in ieder geval spannende tijden nu momenteel op het einde van het jaar. Nokta Makro die hopelijk en volgens hun eigen woorden waarschijnlijk nog dit jaar uitkomt met een simultane multi-frequentie metaaldetector en nu XP die aankondigt dat er iets aan gaat komen.

Bekijk de video

Update 25-10-2021

Vandaag is weer er een nieuwe teaser video verschenen van XP met als titel What are you eXPecting?

In de video is er naar mijn vermoeden een handgreep te zien en een zoekspoel van de nieuwe XP metaaldetector. Dan is er een man te zien die in zijn woonkamer een doos opent van de nieuwe detector.

XP Deus 2 fmf zoekspoel teaser
XP Deus 2 fmf unboxing teaser

XP Deus 2 met FMF ( Fast Multi frequenty)

Als je de doos van het nieuwe toestel goed bekijkt, dan zie je dat er XP DEUS II opstaat en links bovenaan en rechts onderaan zie je FMF staan wat volgens mij staat voor Fast Multi Frequency.

XP Deus 2 fmf teaser

Nieuwe XP Deus 2 FMF teaser video

Update 29 oktober 2021

XP heeft op hun social media gepost dat het aftellen is begonnen en dat het nog 4 dagen wachten is tot een nieuwe eXPerience.

Op hun website staat er een klok die aan het aftellen is.

Het aftellen is begonnen voor de XP Deus II metaaldetector

Plaats een reactie