Nieuwe Minelab Equinox zoekspoelen

Het Australische Coiltek dat uitsluitend aftermarket zoekspoelen voor metaaldetectors produceert heeft drie nieuwe zoekspoelen uitgebracht voor de Minelab Equinox 800 en Equinox 600.

Nox Series

De nieuwe Nox zoekspoelen zoals ze als naam hebben gekregen, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn officieel door Minelab goedgekeurd om op de markt te brengen.

Er zijn drie verschillende zoekspoelen met verschillende afmetingen beschikbaar en deze passen allemaal op de Minelab Equinox 800 en op de Equinox 600. Ze zijn allemaal waterdicht tot 3 meter diep.

Momenteel is er over hoe deze zoekspoelen presteren nog geen informatie beschikbaar omdat ze nog maar sinds deze maand (Februari 2021) te verkrijgen zijn.

10 x 5 inch Nox DD zoekspoel- 240 x 135mm – 426 gram zwaar

Deze elliptische DD zoekspoel is zéér gevoelig voor kleine voorwerpen en is uitermate geschikt voor vervuilde ondergronden en het bewegen tussen obstakels.

Coiltek 10 x 5 inch Nox DD zoekspoel

14 x 9 inch Nox DD zoekspoel – 370 x 245mm – 790 gram zwaar

Deze biedt een uitstekende dekking en is volgens Coiltek perfect voor het zoeken op het strand maar natuurlijk ook voor op het land.

Coiltek 14 x 9 inch Nox DD zoekspoel

15 inch Nox DD zoekspoel – 375 mm – 836 gram zwaar

Deze zoekspoel die een grote oppervlakte bedekt is ideaal voor meer oppervlakte in minder tijd af te zoeken en is goed voor dieper gelegen objecten op te sporen.

Coiltek 15 inch Nox DD zoekspoel

Plaats een reactie