Nieuwe serie metaaldetectors: Garrett Vortex

Garrett metaaldetectors heeft een nieuwe serie van 3 metaaldetectors aangekondigd die binnenkort verkrijgbaar zullen zijn.

Hardwarematig en het design van deze detectors zijn exact hetzelfde, maar de ene is wel beter dan de andere.

Wat de Garrett Vortex uniek maakt tegenover andere metaaldetectors is dat deze upgradebaar is naar de betere Vortex versie voor een meerkost.

Garrett Vortex vX5, VX7 en VX9 metaaldetector

Garrett Vortex VX5

De VX5 is het instapmodel en de goedkoopste met de minste opties. Deze heeft 4 zoekstanden, kan met multi-frequentie zoeken en kan ook op de 13 kHz frequentie zoeken.

Garrett Vortex VX7

De VX7 heeft 5 zoekstanden, kan ook op multi-frequentie zoeken en kan ook op 5 kHz en 12 kHz zoeken. Voor aan zee heb je ook een multi-salt frequentie.

Garrett Vortex VX9

De VX9 is de geavanceerdste en beste metaaldetector van de drie. Er zijn maar liefst 7 zoekstanden aanwezig en 7 zoekfrequentie mogelijkheden, waaronder: multi-frequentie, multi-salt, 5 kHz, 9 kHz, 13 kHz, 18 kHz en 25 kHz.

Garrett Vortex VX9 display

MD-MF technologie

Elke Vortex metaaldetector gebruikt de MD-MF (Multi-Dimensionale Multi-Frequentie) technologie, die volgens Garrett ervoor zorgt dat de detector dieper kan zoeken en nauwkeurigere vondstenidentificatie voorziet.

Verschillende zoekspoelen

Er zijn ook direct meerdere zoekspoelen verkrijgbaar voor de Vortex toestellen.

Garrett Vortex zoekspoelen

Makkelijk upgraden naar een betere metaaldetector

Als je een Vortex VX5 of VX7 hebt en je hebt deze volledig onder de knie en bent klaar voor een betere metaaldetector, dan kan je voor een klein bedrag eenvoudig via een software-update upgraden. De VX5 kan je upgraden naar de VX7, of direct naar de VX9. De VX7 kan je upgraden naar de VX9. Zo hoef je geen nieuwe metaaldetector te kopen als je een betere wilt. Of als je het budget niet hebt voor bv. de VX9, dan kan je de VX5 of VX7 kopen en later wanneer het budget het toelaat upgraden.

Wanneer zal de Garrett Vortex verkrijgbaar zijn?

Er is nog geen datum bekend, wanneer ik meer weet dan zal ik het hier updaten.

Plaats een reactie